30juni

var är kamera sladden?:( jag använde den sist tror jag & nu minns jag inte var jag la den. störigt jag vill lägga ut bilderna från kreta ju... promise att de kommer snart haha. 

vädert ser bättre ut idag än vad det gjorde igår. så idag är det stranden som gäller för mig och therese sen skulle nog alice också komma förbi:) tog aldrig mitt första dopp i sverige igår, det blev aldrig av, gick ut några meter i vattnet men var jätte kallt och solen var inte framme så hade fryst ihjäl när jag hade kommit upp isf. så idag kommer jag GÖRA DET! tycker det e skit störigt att man måste gå hundra meter för att det ska bli djupt. hörs senare poss!

29juni

hemma nu! träffade alice vid halv tolv, så stack vi till stranden inte världens bästa väder precis, det var varmt ute men solen såg man inte till någonstanns. fören när vi sen drog hem till alice för att  äta och chilla så börjar solen titta fram lite smått. sen blev vi hämtade av alice kompis, så åkte vi till bjärred och chillade en stund. och nu e jag hemma och ska närsom äta. sen kommer alice till mig:) vad som  händer ikväll är oklart, kanske grillfest i kirseberg eller ett dopp i lomma? 


stranden

godmorgon! idag är det stranden som gäller för mig och alice. kommer nog bli mitt första dopp i sverige idag;b ska börja göra mig iordning lite smått nu sen ringa alice. hörs sen<3

28juni



 ääääälska vädert!

sommarväder

kom hem för en stund sen, blev att jag stannde kvar på lindeborg efter att jag hade ätit hos min farmor. så drog jag till samanthas systers fest, trevlig kväll. sen blev det för sent att åka hem, så fick sova där. så nu e jag hemma, skulle egentligen till lommastrand idag men jag har inget ork, så ska sätta mig ute i trädgården istället, så får bli imorgon med alicegumman, saknat henne massor.  nej, nu ska jag sätta på mig bikinin och lägga mig där ute och förbättra brännan :)

b1 b2




27juni

                                                                      

                                          
           godmorgon!  igår var jag med therese ju, vi solade och så, sen gick vi till lomma och vandrade lite, sen  hem till mig igen så såg vi på "the reader" med kate winslet. den var faktiskt helt ok.  idag fick jag äntligen sova ut, sov till halv 11 haha =) så nu är jag pigg och glaaa men vädert e inte på topp, fan! idag blir det hem till farmor vid fem  och äta maud. btw, jag hittar inte sladden till kameran as always men lovar att lägga in bilderna så fort jag har hittat den!! have a nice day.

hemma=)

nu är man hemma igen! kom hem igår=) har haft det jätte bra och hääärligt. för ni som inte vet så var jag i herssonioss( ? ) på Kreta. det är ett ställe jag verkligen rekomenderar, man kunde göra allt möjligt, det var både ett partyställe och ett "chillställe". jag hade tur som träffade några där så jag fick några partydagar =) hm, ja! vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om det, mer än att det var helt fantastiskt. bilder kommer i promise =)

vaknade redan vid åtta idag, helt crazy. så nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med frukost för kylen e tom haha. sen idag ska jag träffa therese, hoppas på en soldag så inte brännan försvinner.


SOMMARLOV:D

NU ÄR DET SOOOOOOOMMMMARLOV&KRETA :D:D:D
vi hörs om två veckor foooogs. <3<3<3<3


@sara

sitter just nu hos sara, ska sova här inatt:) vi kollar just nu fotbollen, wi 1-0 till sverige än sålänge:Doch målar naglarna, sen ska vi basta och bada, hårinpackning och ansiktsmask så vi e fina till imorgon hahaha:D nej men sen just det... vi ska också vaxa benen, neeeervigt, haha:)

idag efter skolan blev det stan med hanna,sara och sen kom therese, fick handla det sista nu till resan och det var strandskor, rakhyvel och mascara. åååååh sommarlovet börjar imorgon och då är det kreta som väntar.. vet att jag har nämnt det mycket i bloggen nu, men vafaan längtar satan:D:D
 

      


sis


2days left.

guuuud vad jag längtar till kreta nu, bort från detta skit väder. vad hände? förra veckan var det skit varmt så man nästan klaga, och nu har det blivit grått och kallt... nu har jag också packat klart allt, för imorgon kommer jag inte alls vara hemma, för efter skolan blir det stan med sara och therese sen ska jag hem till sara, så ska jag sova där till torsdag, sen är det skolavslutning som gäller kl tolv och dirket efter det åker jag:D:D:D ..

nog det med, idag efter skolan ringde johanna och sa att hon var påväg in till stan och frågade om jag ville träffa henne nu innan jag åker, och så klart ville jag det. hjälpte henne att hitta en studentpresent till hennes pojkvän. När jag kom hem har jag bara ätit ,tv och packaaaat! intressant8-| kommer att uppdatera mig innan jag åker.

i'm tryin' (8)

erik hassle - hurtful lyssna :)


åker på torsdag:D

halloj. haft en onödig skoldag idag, kom dit för att kolla när lärararna och några elever spelade fotboll, sen skulle vi ha matte efter det, skulle ha redovisning. men efter fotbollen fick vi reda på att vi matten var inställad. kom iallafall hem för en stund sen, händer inget speciellt idag, tänkte börja packa lite smått för åker ju på torsdag:Dååååååh vad jag längtar..  jag har fortfarandre inte förstått att det snart är sommarlov, hela skolåret har gått jätte fort. har gått ett helt år nu på gymnasiet och nu är det bara två år kvar till studenten:D


studenten

några bilder från syrrans student i fredes:)














det är ...

det är fest som gäller ikväll för mig och samantha:) har precis fixat oss och nu sitter vi här och dricker lite vin. kollade fotbollen för en stund sen, och sverige sög ikväll!!! brukar aldrig titta på fotboll, fast när det e sverige som spelar är det ett måste, hahaha. ha en trevlig kväll peoples:D


lördag

sitter hos sabbe, ska sova här i natt. har precis varit ute och kört med hennes syrra:) osäker på vad som händer ikväll om det blir fest isåfall i söderkulla eller så stannar vi hemma och chillar. känner mig sliten från igår. jo glömt att nämna om gårdagen, det blev en lyckad och skoj dag:) alltså fyyyfan vad jag längtar till min student:D:D skulle  sätta in bilderna från igår, idag ju, fast hittade inte sladden till kameran, så får bli imorgon om jag hittar den då. <3

studentfest:D

ledig idag. men blev ingen sovmorgon mig, blev väckt tio i åtta av min syster som tar studenten idag :D hade lovat att locka hennes hår och annat, blev skit snyggt. nu kan jag inte alls somna om, så ska snart ner och äta frukost sen ska jag börja städa mitt rum och hjälpa mamma. sen halv fem idag e det utspark för nadine(min syster) efter det studentfest för henne=) och senare ikväll kommer samantha också hit:)

eftersom jag inte uppdatera mig igår, tänkte jag berätta vad jag gjorde igår. skola först ofcourse sen blev det stan så fixade sara sina naglar, sen åkte vi hem till mig en stund för skulle klippa min bror sen följde jag med henne till oxie så blev det film och så kom hennes killkompisar också, trevlans haha. 

kommer bilder från idag antingen ikväll eller imorgon:)
har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag ?!?!?!

(8)

Erik hassle - hurtful 
                  så jävla underbar! älskar den:D:D



nu ska jag ut en sväng med robert. ha en trevlig kväll gott folk.


klassens dag

idag har vi haft klassensdag, var nere på t-bryggan med klassen och treorna. spelade brännboll och åt, sen fick vi sluta.lite trist väder idag, blåst mycket och solen  harvarit framme lite dåochdå. men just nu e den på! och jag sitter inne och pluggar. håller på att fixa en inlämning till svenskan sen ska jag börja skriva om en känd matimatiker ( ingenaning på stavning) ska vara på minst 4sidor jag och madde har inte ens börjat men vår mattelärare har sagt att vi kan ha mycket bilder tuuur det. vet bara inte vem vi ska skriva om!?!? fårse sen. men nu måste jag bli klar med svenskan så det blir gjort! slänger nog in en bild sen, jag e dålig att uppdatera med bilder. jag har inte nya, fottor knappt.

älska vädert!

började kl ett idag ju, var på en dryg föreläsning på universitetssjukhuset i lund, slutade runt halv fyra.
efter blev det en runda i lund. både igår och idag har det varit hur underbart väder som helst, och jag har börjat bli brun annnnnnd i love it. har precis varit ute en stund, klockan e snart åtta och det e fortfarande jätte varmt ute. förresten frågade  pappa idag om jag får tatuera mig, och han sa ja:o men isåfall efter sommaren, men min mamma tycker inte alls att jag ska göra det och jag får inte av henne, så får se hur det blir med den saken, men e skit suuuuugen på det:D snart börjar mama's boys:D:D missa inte.

RSS 2.0