sooool

kom precis in, har varit ute hela dagen och solat, det har varit riktigt varmt, nästan för varmt haha, men ska inte klaga. färg har man iallafall fått:D:D  hoppas vädert fortsätter såhär fint. imorgon börjar man klockan ett, och då ska vi in till lund,  tyvärr minns jag inte vad det var vi ska göra där haha. 9 skoldagar kvar nu sen är det kreta som gäller i två veckor:) puss


<3

vaknade precis hos johanna, igår blev det obs på dagen, handlade en tröja till mig och en morsdag present.
senare hyrde vi film blev "bröllopsduellen" och "like mother like daughter" ..  nej nu ska jag hemåt och då ska jag sätta mig  i trädgården och sola, måste få färg. hörs senare.

bjärred igår

trevlig kväll igår.
träffade sara efter att hon har slutat jobba, så åkte vi in till bjärred på strandfest mycket trevligt, sen blev det att vi sov i bjärred för vi inte orkade åka hem till mig så sent;p iallafall kom hem för en stund sen, ska sätta mig ute och sola är det tänkt  sen ska jag träffa johanna, vi skulle egentligen på bio och se änglar och demoner men vi ändrade oss så nu istället ska vi hyra filmer och handla gott haha:) ha en trevlig lördag

shopping

det är redan onsdag, dagarna bara gårmen det är bara härligt för nu ser jag fram emot sommarlovet:) iallafall imorse mådde jag inte så bra, mådde jätte illa så missade första lektionen men de tittade bara på fim så missade inget viktigt, sen när jag mådde bättre åkte jag in för att vara med på idrotten för skulle ju paddla kanot, hahaha jag och madde var as grymma (ändå om vi åkte in i ett träd) därefter blev det en god falafel till lunch med tjejerna sen gick jag och madde in till stan och shoppade, blev en klänning och ett par högklackade skor från dna, vi stod nog i affären minst en timme för vi hade beslutsångest hahaha, blev också ett par skor för madde, det var inte alls tänkt att jag skulle handla idag men kunde inte låta bli haha:) har tagit fotto på det jag har köpt, inte världens bästa bild men låt gå.

ja,
klänningen från hm &skor från dna. vad tycks?


min nacke dödar:(

jag e dålig på att uppdatera mig, men har inte alls haft tid idag. för att idag efter skolan blev det stan för mig del tillsammans med hanna sara och madde, fika på espresso house och osv:) när jag kom hem, la jag mig direkt med en värmekudde och kollade tv, det är helt sinnes vad jag har ont i min nacke, har alltid haft lite små problem med den, men inte haft detpå ett tag, men i helgen kom det tillbaka och det är hemskt!!! ska snart lägga mig i min säng och kolla tv sen sova, för när jag har ont i nacken drabbar det hela kroppen nästan så att jag blir helt seg och trött. 

imorgon är det en kort skoldag som gäller, har engelska sedan idrott därefter slutar vi, ingen matte =) och på idrotten ska vi paddla kanot i kanalen, jag och madde ska paddla tillsammans får se hur det går hahaha.. nej men vi kommer äga:)

nu är ...

nu är mitt sista matteprov över, och alla andra prov den här terminen:D hade ett litet prov i matte idag, vår lärare sa att hon hade mycket att göra, så det fick bli ett litet och lätt prov. tror ni att det var lätt?!?! nej! alla i klassen satt och behövde hjälp, hahaha. men nu är det över:D:D:D .. imorgon skulle vi ta med oss en kompis som skulle sitta modell, men idag fick vi reda på att lärarna skulle på möte, så det blev inställt, så istället slutar vi redan vid elva. 13 dagar skoldagar kvar nu om man räknar bort idag, wiiiiiiii:)


kom precis hem...

kom precis hem från nicoles dansuppvisning, skoj! började faktiskt sakna dansen lite. tror det var två eller tre år sedan jag slutade med dansen, för att jag tröttnade på det.här kommer det en bild på min syster påväg till dansuppvisningen.




alice mich

                                                       
       


                                                     

10.35

hej gott folk!
blev lödde för min och alice del igår, hängde med kusinvitamin på fest, mycket trevligt=)

vaknade redan vid 9 idag, av att jag var skit törstig, så nu sitter jag med ett stort glas med isvatten, muuuums. kl två idag ska jag kolla syrrans dansuppvisning, ikväll blir det filmkväll för mig, är helt slut känner jag. nej, nu är jag sugen på att lägga mig i min sköna säng och kolla tv. slänger nog in ett inlägg till lite senare med lite bilder.

fredag

mysig kväll igår, orkade inte gör så mycket igårkväll, så såg en film med syrran som jag somnade till men blev väckt av att johanna ringde mig, och frågade om jag ville ut med henne en stund, vilket jag gjorde. pratade om  lite allt möjligt, tycker sjukt synd om henne, för att nästa vecka har hon fyra prov på samma dag, plus någon inlämning, för hon har varit sjuk,  för att hon har stressat för mycket och så, kan knappt sätta mig in i situationen men kan tänka mig så jobbigt och vilken press jag hade kännt.bläää ska tänka på dig iallafall. själv så har man inte mycket kvar nu med plugg och så, och känns som en lättnad, men har faktiskt inte haft så jätte mycket läxor  och så dethär året, men när vi väl har haft prov och läxor så har allt hamnat  på samma vecka, jätte störigt. inget mer med det... iallafall så ska jag träffa alice idag, osäker på vad som händer.  Puss gott folk!
         

17.10

kom precis hem från stan med therese, handlade en vit/blå randig tröja, sen fikade vi och satte oss i en park och solade och snackade skit, jätte mysigt. har tänkt på en sak, och det är att, när man inte har  pengar, och man är i stan hittar man alltid jätte mycket som man vill köpa, och sen när man väl har pengar, så hittar man ingenting, det är nästan så att man blundar för det som man tycker är snyggt. Innan var jag så, att jag handlade något nytt varje vecka,  jag var shoppberoende, inte bra!! men har faktiskt blivit ändring på det nu. Nu har jag nästan blivit snål när jag är i stan och kollar kläder, och det är väl ganska posivit, men störigt e det. vet inte om det e så för er, men för mig är det, haha.
ni får ha en fortsatt trevlig torsdag:)


håller just ...

håller just nu på att göra mig iordning, ska in till stan klockan tolv med tess gumman sugen på att shoppa, se om jag hittar något fint man kan ha nu till sommaren =)  det ser ut som att det kommer vara varmt och skönt väder idag, och glad är jag för det! måste skynda mig lite nu, höres sen <3


everybody knows

cause everybody knows that, nobody really knows
How to make it work, our how to ease the hurt
We've heard it all before, everybody knows
Just how to make it right,i wish we gave it one more try
one more try
one more try
one more try

pic



stek

nu ska jag ut i solen och steka, måste ju ta vara på solen, seya:D


dålig jag ...

dålig jag är som inte uppdaterade mig igår.idag hade jag skola från nio till elva, hade nationella prov i matematik andra delen. det gick väl inte så jätte bra, men kamma väl hem några poäng(ihope)  första delen gick mycket bättre, hoppas och tror att det väger upp till ett g :) efter blev det china box till lunch sen åkte jag och sara till skopunkten, de har fått in jätte fina skor, snygga ballerina, festskor allt möjligt.  jag måste bara nämna att nu har jag bara ett prov kvar och det e återigen  imatte men inget nationella, och det kommer vi ha nästa måndag. sen e mina prov slut för den här terminen och glad som fan e jag över det:D:D:D

kom hem ...

kom hem för en liten stund sen. alice sov hos mig inatt och idag när vi satt och åt frukost, frågade hon om vi kunde ut och gå en lång runda i åkarp. vilket vi gjorde riktigt skönt väder, visst:) vi gick lite överallt i åkarp, äntligen hämtade jag mina efterlängtade solbrillor hos linnea, sen gick vi ner och kolla när åkarp spela. är inte så speciellt intresserad av fotboll, mest för att jag e jätte bollrädd så det e sjukt hahaha. tyvärr så förlorade åkarp, höhö :)  funderar på att baka scones till lunch?!?!? looove it. det får jag fundera lite mer på.. ska från datorn nu iallafall. hajjjj


vad händer ...

vad händer med vädert egentligen. ena dagen är det jätte fint och soligt och sen helt plötsligt blir det regnväder, tråk.
just nu sitter jag här och kollar "americans best dance crew" på tv. ja vill också kunna dansa så, avis:( om någon timme kommer alice hit, och vi vet inte riktigt vad som händer idag, antingen så chillar vi hos mig för är ensam hemma ikväll eller så drar vi på fest, om vi hittar något:) idag bjuder jag på bilden från valborg.


freitag

varit skola idag som vanligt, hade två lektioner. kollade på film på engelska "ps. i love you" jätte good film. efter det hade vi svenska, och då hade vi ett test och därefter slutade vi. jag, sara och hanna åkte in till stan och mötte madde och tog en fika på espresso house, latte och en god vanlijsnäcka, lyx lunch haha. kom hem för någon timme sen, klippte gräset och vattna blommorna när jag kom hem, som jag alltid gör på fredag ( cash ) hihi har också kollat på gamla foto från när man var liten, alltså så bra man hade det då. inga beskymmer och man var glad hela tiden, och man gjorde alltid en massa utflykter hela tiden och sånt skoj. om lite mindre än ett år blir jag 18 år, sen räcker det för mig, tanken på att bli gammal är lite scary faktiskt haha. nog med det.
idag händer det inte så mycket, ska mest chilla och så, känner att jag behöver det har haft en del att plugga i veckan.
imorgon ska jag vara med alice och då skulle vi förmodligen fika och sen hoppas jag på fest på kvällen. pussis


wooooow min ...

wooooow min bok är utläst, det tog sin lilla tid om man får säga så. rekomenderar boken "TUSEN STRÅLANDE SOLAR" handlar om afganistan, om två kvinnor som blir illa behandlade, kriget osv. läs den.


spiralpermanentat nästan ...

spiralpermanentat nästan hela dagen idag i skolan, det var mycket lättare och roligare än vad jag trodde, tur det:)
och det blir jätte fina lockar av spiralpermanent. sen gjorde sara inpackning på mig, så nu behöver jag bara klipppa mig sen e jag fin för sommaren^^ haha. har precis pluggat på ett gammalt nationelltprov i matte, och jag tyckte inte alls att det var så lätt, men klarade ut det till slut, men jag är skrajjj över hur svårt det kommer vara imorgon:( snart ska jag äta fruktsallad och plugga vidare. måste bara nämna, såg "Ballar av stål" igår, nog andra gången jag ser det, det var ju helt sjukt igår, fick kramp i magen så mycket som jag skratta. när ett par hade "sex" i en säng i en affär, där alla såg dem hahaha.  21.55 på måndagar missa inte fogs:)


blooooond

hade egen hårvård idag istället, så sara slingade mitt hår och jag blev jätte nöjd
utväxten e borta och jag e blondare:) till lunch blev det china box ris,kycklinggryta ochfriterade vårrullar skit gott. idag har jag inte gjort så mycket, solade en stund när jag kom hem och läste i min bok har 100sidor kvar, blev att jag läste 100sidor igår helt chockad över mig själv, men kom in i den och ville inte sluta, men till slut fick jag huvudvärk så kunde inte fortsätta, typiskt. har precis skrivit klart om vårt studiebesök på "toupemabelgal" som ska lämnas in imorgon. vill hoppa över dagen imorgon, är i salongen hela dagen imorgon och vi ska spiralpermanenta som verkar jätte jobbigt och svårt, "träning ger färdighet" mjo.. sen är det plugga matte som gäller för min del för har ju mitt nationella på onsdag, så måste plugga lite på allt inom matte. väntar på att "ballar av stål" ska börja sen ska jag sova gootttttt! godnatt gott folk<3


jobb och solning

blev väckt redan vid halv tio idag av pappa för jag jag hade lovat att hjälpa honom med måla och så
och jag gick med på det ändå om jag inte somnade fören 3 på natten. Så nu är man 400kr rikare, så jävla gutt
jag vill shööööppa!har precis solat i två timmar, skit härligt väder och har fått färg hihi:) iäm happy! måste snart börja plugga:( har inte haft någonting på 2 eller 3 veckor i skolan, men nu denhär veckan som kommer, är det nationella i matte som gäller och det e något jag måste plugga på,så har bestämt att ja ska göra det på mån och tisdag en stund. sen på fredag ska min bok"tusen strålande solar" och en sammanfattning om den boken lämnas in. och så blir det ett litet test på något vi har haft nu i svenskan, inte så  jätte svårt men det e också något jag  ändå måste plugga... En sak jag har att se fram emot den här veckanär att jag ska slinga håret på tisdag wiiiiiiiiiiii:) äntligen min utväxt diggas inte! ni som undrar ska jag bli blondare:) om exakt 1månad och 1dag är det skolavslutning och jag då åker jag till kreta jiypu.


lördag..

såg bio igår ju, "män som hatar kvinnor" och den var verkligen skit bra och spännande, men jätte hemsk. förstår inte hur man kan göra så mot människor, fyfan. iallafall sen sov jag hos henne, kul att träffa henne det var ett tag sen skolan tar så mycket plats. kom hem för en liten stund sen, ska snart jubba, klippa gräset och det ju, skulle göras igår men hann in, så får bli idag.  jag vill shoppppa! tänkte lägga ut lite bilder både från igår &nyår som jag fick igår av t.









bio ikväll

började elva idag och slutade kvart över tolv riktigt härligt! nästan onödigt att åka till skolan hade en lektion sen en liten föreläsning i en kvart =) när jag kom hem duscha jag&har precis ätit omelett och sallad till lunch. ska snart göra mig iordning sen träffa tessan, tag sen:)  sen ikväll blir det bio "män som hatar kvinnor"   :)


fredag imorgon:D

gillas!


nyss haft ...

nyss haft nationella i engelska, cpp svårt! iallafall glad att det är över:)
sitter just nu i datorsalen med sarabara, ska snart ha arbetsmiljö och då ska vi in till möllan och äta fruktoch fråga vart frukten kommer ifrån &så helt onödigt!! &så är det skit kallt ute. sarabara sitter brevi &nördar sig hihi.
puss puss puss puss

tjillidill

ingen skola för mig idag, vaknade och var jätte super trött så jag mådde illa, så var osäker om jag skulle gå eller inte
så det fick bli vädert som fick avgöra den saken, och det spöregnade ute så det fick bli att jag stannade hemma. så idag har jag bara sovit, kollat sex and the city och till lunch gjorde jag omelett &en sallad med tomat,gurka och fetaost skiiiiiiit gott!!! nyss duschat och nu väntar jag på att grey's anatomy ska börja, har slutat följa det men på reklamnen så verkade avsnittet som ska komma idag skit spännade så ett måste att se. imorgon börjar ja åtta med nationella i några timmar för det e både läs&hörförståelse, wish me luck! lite pirrigt för hörförståelsen för jag tycker att de pratar så fort eller så pratar de konstigt så hänger man inte alls med!! nu ska jag chillla vidare med music & läsa lite bloggar. pusssss!


hel vecka framför sig då.

måndag & har en hel vecka framför sig, men tror inte att det kommer
vara så mycket plugg, har iallafall nationella i eng på torsdag, både läs &hörförståelse tror ajg att det var. Blev helt chockad när jag vaknade idag och såg ut och såg att det regnade:/ jag hoppas att det inte fortsätter så, för nu vill jag ha sol så jag kan sola satan så jag kan få lite färg på mina ben så jag kan gå i shorts hahax) snart är det träning
som gäller väntar på att vi ska köra bara, måste träna satan nu, för mitt träningskort går ut på onsdag:/ sen efter det ska jag nog köpa klippkort eller vad det heter, för vet inte om det känns lönt att köpa månadskort nu när jag snart ska utomlands och sen vet jag inte hur ofta jag kommer orka att träna i sommar, men något kommer det iallafall bli,självklart! får ju inte ge upp nu, när man har hållt på i 3månader. nu måste jag kila, pus!

söndag

kom precis hem, blev att jag följde med till mobilia som sagt sen så kom
oliver och alexander dit så hängde med dem och körde runt lite i stan
sen så drog jag och oliver till samantha, &det blev inget drickande för min del, 
var inte alls sugen. Sen sov jag på Lindeborg, och blev precis hemkörd av alex:)
idag ska jag bara chilla är det tänkt, måste iallafall klippa mamma
och fortsätta läsa på min bok. pusss

MICHELLE


soooommar! var är mina pilotbrillor?!?!!
varit ute och solat idag, helt underbart väder fick till och med 
färg:) har nyss gjort mig iordning ska till mobilia närsom &så
ska vi ätapå bk, lönar sig att följa med ibland alltså, haha=)


träning

vaknade tidigt idag, runt halv 9 och vid 10 blev det träning en timma, härligt nu på morgonen:)
idag tror jag att det blir att jag ska följa med pappa till mobilia på en bilträff senare hem till samantha på fest,
får se hur pepp jag är, sugen men hur kul är det om man inte alls är på humör för det. så får se hur det blir med den saken. nu ska jag in i duschen, sen duscha och läsa"tusen strålande solar"  jag segar som fan med boken nu, inte bra för den ska vara utläst om 2veckor och då ska jag också ha skrivit en sammanfattning om den.

whats a man to do

ligger just nu i soffan och kollar top model på tv, är helt slut i hela kroppen.
det jag har gjort idag iallafall är varit och handlat till ikväll, korv&brödoch chips.
måste snart tvinga mig att gå upp från den sköna bekväma soffan (haha) så jag kan
göra mig iordning. öööööh orkar inte. jaj, hoppas att jag vaknar till snart iallafall:)


grillningikväll

Valborg igår ju, och det blev en lyckad kväll från min sida:)
Först stack jag och alice hem till linnea, &väntade på deandra, sega var de haha så vi började småkröka &spelade lite spel &lyssnade på musik. Senare när vi stack ut så träffade vi några från vår gamla klass&några till, det e inte varje dag man träffar de, Då drog vi alla vidare hem till Julia och var där nån timme, sen till Marcus och var där någon timme, sen till slut drog vissa av oss till kevin&robin haha =) skojskojsokoj.Idag är det grillning hos Linnea som gäller, så jag &alice ska grilla korv med bröd, &köpa en stor godispåse hihix) här kommer någon bild från igår när vi var hos Linnea.

                                         

                                         


RSS 2.0