fredag partytime

har precis gjort mig iordning, alice och hennes mamma kommer och hämtar mig snart, så blir vi körda till obs ( burlövcenter) så ska vi köpa present till ida och hanna, som ska ha födelsedagsfest idag, har hört att det ska vara runt 60pers där;o ser fram emot kvällen. Jag, alice och tess ska till oggie och förkröka med lite folk, sen drar vi till hjärup till hanna:) Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll ?!??!

godmorgon på er!

godmorgon! känner mig bättre idag, iallafall lite. har inte lika halsont fast förkylningen är kvar fast känner mig piggare(tur det) för visst är det jobbigt när man inte känner att man har några krafter i hela kroppen, man orkar inte ens vända sig i sängen för att det är så "ansträngande" .. Har precis ätit frukost, och vbå är på tv nu också:) ska bara ta det lungt nu på dagen så jag är frisk imorgon. & ikväll ska jag träffa therese:) nu ska jag lägga mig i soffan och forsätta att titta på vbå. vi hörs later.

sjukling

är sjuk:( har haft ont i halsen i några dagar nu, och nu i natt blev jag täppt i näsan och fick huvudvärk. Så nu har jag halsont, jätte förkyld och huvudvärk lite då&då. Har sovit hela dagen och knarkat halstabletter. hoppas att jag är frisk på fredag för då är det födelsedag fest för hanna och ida:)  nu ska jag lägga mig och titta på tv, och förhoppningvis ikväll kommer johanna ikväll för att se "the sex aducation"


idono!

hey. kom hem för en stund sen, dirket när jag vaknade gjorde jag mig iordning och gick till alicia för att hämta min cykel se cyklade jag till Lomma för att träffa alice en stund, vi satt nog ute i tre timmar och bara pratade om allt möjligt:) Nu har jag precis ätit lunch som bestod av havregrynsgröt och två mackor mums. Ikväll kommer Danne hit blir nog filmkväll.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. hörs senare <3


någon, hanna & jag:) old pic!


hemsk natt

jag har haft världens jobbigaste natt, har inte alls kunnat somna. Jag tror jag la mig vid halv ett, ligger där och vänder och har mig, och det börjar bli varmt i rummet, och dum som jag e öppnar jag inte fönstret(spindel förbi) för att för några dagar sen hittade jag en jätte stor spindel i min säng, sen dess har jag haft svårt att ha öppet fönster... såja. haha! kl blir halv två, två, kvart över två, halv tre och till sist vid tre ÄNTLIGEN kan jag somna. Och jag är redan vaken, vaknade vid kvart i 10. Nu ska jag göra lite frukost till mig sen göra mig iordning och träffa alicia och cykla till Burlövcenter sen blir det nog filmkväll för oss ikväll:)

helgen

heeey! förlåt återigen för min dåliga uppdatering i helgen, men har inte alls suttit vid datorn.

I fredes träffade jag therese vid sju på kvällen, så gjorde vi oss ordning och åkte in till Malmö på fest, det blev en riktigt kul kväll, förutom att det blev kanske lite för mycket dricka för min del! Vi kom hem till therese vid tre på natten och somnade på direkten. Dagen därpå var vi tvunga att gå upp redan vid elva, för jag skulle in till stan vid halv två och fika med Hanna och Sara, hade inte träffat dem sen skolavslutningen så det var riktigt trevligt att träffa de:) åååångest för att börja skolan hade vi! Klockan sex åkte jag, therese och hennes föräldrar till helsingborgfestivalen, gick runt tittade och åt godmat:) fast det är dock inte bättre än Malmöfestivalen höhö! Sov hos tess i natt ockå, så kom hem vid två idag, och direkt när jag kom hem så tänkte jag bara dammsuga mitt rum, men det blev storstädning istället, vilket behövdes. Jag är expert på att plocka undan, men att damma och torka av är jag sämst på. Dammsög under min säng idag, vilket jag är dålig på! jag blev verkligen chockad över hur mycket skit jag hade under sängen, tror faktiskt att jag ska börja damsuga under sängen oftare haha, men nu känns det iallafall rent och fint i rummet! Ikväll blir det bara att chilla framför en film:)






23juli 15.50

ställde klockan på tio idag, gick upp och gjorde frukost och tittade på vbå(vårabästaår) sen kom therese hit. Så skulle vi egentligen styrketräna, fast det sket sig så vi gick ut och gick fort i 45min. Man känner sig så duktig efter åt haha:) Nu har jag iallafall precis gjort mig iordning håller på att på "tyra banks show" sen blir det in till stan:) vi hörs senare when i'm back.

therese har ...

therese har precis gått. vi har bara chillat hemma hos mig och tittat på " sex adicasen" ( igga stavningen) idag handlade det om, om det är lätt att bli gravid osv. Det är tydligen inte så lätt som man tror, det var flera stycken i programmet som hade försökt få barn i flera år men det har inte gått. Ändå känns det som att människor blir gravida hela tiden, efter första försöket(?)  nog med det! just det, alexander var här innan idag, klippte honom.Jag trodde faktiskt att det skulle vara lite jobbigt eftersom han har ganska tjockt hår, men det gick hur bra som helst och resultatet blev (y) !! Nu ska jag lägga mig och titta lite på tv sen sova, ska upp tidigt imorgon och träna med tess:) godnatt med er!

22juli

hey. igår blev det ingen uppdatering för jag var skit trött exakt hela dagen. min dag började med att jag och pappa åkte till hans kompis för jag skulle klippa honom vilket jag gjorde, så gav han mig 300kr när jag sa att jag tog mellan 50-100kr, men han tyckte jag förtjäna så mycket, så det satt inte dumt:) efter det åkte vi och träna, både jag och pappa hade ingen energi i kroppen så blev en kort träning. resten av dagen gjorde jag inget speciellt mer än tittade på tv/film.
idag känner jag mig iallafall piggare sov till kl tolv, behövdes=) drömde om att jag började skolan i natt, jag längtar inte efter att man måste gå upp tidigt varje dag och nu i tvåan lär vi väl få mer läxor och längre skoldagar:( vill inte ens tänka på det, haha! iallafall  idag kommer alex hit så ska jag klippa honom, sen ska jag träffa therese och johanna:)


kom precis ...

kom precis innan för dörren, har varit ute och gått &snackat om allt möjligt med therese. Det känns så skönt när man har fått prata ut om vad man tycker, tänker  om saker och ting:) ..  Är inte så trött så tänkte se ett av snitt som heter "16 and Pregnant" på datorn, såg ett avsnitt innan idag och det var faktiskt skit bra så ett måste att försätta att titta på det:)        

grattis syrran!

Hallloj! har precis fixat mig,snart får vi gäster här hemma för syrran fyller 19år idag:) grattis till henne.  nu skriker min mage efter mat &tååårta:) senare ikväll ska jag förmodligen träffa therese, får se vad vi hittar på:) vad händer själv ikväll?<3




19juli

hey gott folk! det blev att jag följde med på chillkrök i Lund, men var inte alls så sugen på att dricka så det blev bara en öl för mig del! inte så mycket folk där, men det var mys:)  sen kom jag o alicia hem till henne vid halv två så satte vi på filmen "glitter" och somnade till den. Idag vaknade vi vid tolv så titta vi klart "glitter" den är sjukt bra! sen åt vi frukost och kolla "make it happen" en dansfilm också jätte bra. sen vid tre stack jag hem, var sugen på att sticka ut och jogga vilket jag gjorde:) nu är det "mentalist" på kanal 3:) sen vid kl 9 ska jag se  "anna nicole smith" film på tv, det är någon som spelar henne. så idag blir det en tvkväll för min del:)
pousss!

fre/lör

hey! igår cykla jag hem till alice så grilla vi kött, &hade pommes och "bea" sås till skit gott! sen fixade vi oss och sen blev vi körda in till malmö på fest med syrran och hennes vänner, senare skulle de dra ut, vilket jag o alice inte kan ju höhö så vi drog till klågerup på fest och var där en liten stund sen åkte vi hem till lomma och somnade vi kl fem på morgonen & vaknade kl10. Så nu är jag helt slut i kroppen. robert och alicia försöker få med mig på fest i lund och alice vill att jag ska komma till henne och ha film&godis kväll vilket som lockar mest idag! glömde kameran igår, så fick ta bilder från min urkassa kameramobil!







17juli

17juli om exakt en månad börjar man tvåan! varför går sommarlov så fort:(

fick ingen tid över att sitta vid datorn igår. dagen började med att jag vaknade hos johanna efter jag hade ätit frukost stack jag hem och så ringde alice så pratade vi nån timme i telefon, efter det hoppa jag direkt in i duschen och fixade mig sen mötte jag alicia för hon skulle med till sjöbomarknad. Vid fyra åkte vi ( alicia, jag  &familjen) till sjöbo, först till min bror &hans tjej sen gick vi till marknaden. blev tillsist att jag o alicia gick för oss själva, båda inköpte varsin väska,  sen en god langos, vad ja hade längtat efter det haha!! sen åkte vi en karusell, vet inte riktigt vad den heter, men jag och samantha kallar den för "twister" haha, iallafall sjukt skoj, man fick åka i evighet, högmusik & så skulle man skrika och upp med händer hela tidenhaha.  vid nio drog jag o alicia tillbaka till min brors lägenhet och så grilla vi fläskfilee mums & spela wii första gången jag spelar det, ( spelade tennis ) men kul var det haha! vi tog massor av bilder med alicias kamera, så lär nog få de imorgon, då lovar jag att uppdatera med mycket bilder:)

 Nu ska jag ut och sätta mig i min trädgård &sola. senare idag ska jag hem till alice så ska vi grilla sen fixa oss & in till malmö på fest:)


15juli

johanna har precis stuckit hem, ska äta &så vilket jag också ska göra + övningsköra sen ikväll blir det hem till johanna så blir det "sex aducation" ( ingen aning på stavningen ) iallafall det är på kanal 5 kl. 22.00 vi har tittat på det två onsdagar nu, måste ses för det är skit bra, så missa inte det! nu väntar jag på att maten ska bli klar, fläskfile muuuums.


johanna


soool och bad med johanna

vaknade hos tess imorse, sen blev jag hämtad av pappa kl nio för att åka till gymet! kom hem för en liten stund sen och snart kommer johanna hit, så ska vi sola  &bada i min lilla pool:) vi skulle egentligen till lomma strand men mina ben typ darrar &är totalt döda, men vädert är skumt idag, soligt sen helt plötsligt blir det molnigt och tråkigt. imorgon blir det iallafall sjöbomarknad med familjen:) LAAANGOS!! hahaha skit gott:) nu får jag börja göra mig iordning lite. ha en trevlig onsdag hörs senare förmodligen:)

@tess

kom precis hem till tess, nu ikväll har jag varit ute med robert &alicia, blev att vi satte oss vid dammen &snacka skit och tönna oss:) efter det gick jag och mötte tess så kom vi nyss hem till henne, ska sova här i natt, orkar inte gå hem vilket tar 30min är helt slut. kunde inte sova i natt, somnade nog kl tre sen gick jag upp halv nio för att gå ut och jogga, & under tiden jag inte kunde sova började jag tänka på att hur mycket jag vill ta studenten, åh den dagen, längtar men får vänta två år till :( ge mig helg nuuu!!! 


nej nu ska vi kolla film sen sova. hörs imorgon godnatt!

    


blev stan ...

blev stan idag, köpte bara ansiktskräm &sminkborttagningsmedel, sen blev det thaimat & is cappucino på seven elven helt sjukt god:o haha! Sen när jag kom hem var jag sugen på att övningsköra för det var ett bra tag sen, och jag måste att ha körkort nästa sommar så måste sätta igång med det nu, övningkörde i lomma och det gick bra men var skit nervös i början för jag inte hade gjort det på ett tag. Nu ska jag bege mig ut och träffa therese, har inte träffat henne på en vecka för hon har varit utomlands. imorgon blir det ut och springa igen, fan stolt över mig själv att jag orkar;D


stan

godmorgon! hade skit svårt att somna i natt, tog mig nog två timmar, och så blev det sjukt varmt i rummet också. skit jobbigt! men efter två timmar lyckades jag somna, tur det... snart är det frukost och vbå (våra bästa år)som gäller, alltså programmet är cp egentligen, om varför det heter våra BÄSTA år, förstår jag inte. det borde heta våra VÄRSTA år för det är alltid problem i programmet, men om man har följt det sen många år tillbaka så har man inte kunnat komma ifrån det. iallafall idag är det stan som gäller &shoppa om jag hittar något:) sen blir det thaimat till lunch vid trianglen VÄRLDENS GODASTE!! right teeeesss


                                 
                                  idag kommer therese hem:)

godmorgon. hade ...

godmorgon. hade ställt kl på halv åtta idag, för jag hade bestämt mig dagen innan  för att gå ut och jogga. & jag gick faktiskt upp då också, väckte pappa för att fråga om han skulle med, vilket han hade sagt dagen innan. han trodde jag skoja med att gå upp nu, och sa att vi skulle ut och jogga senare. så sket i det då också,  så nu snart blir det ut en sväng, får se hur långt jag orkar höhö ( ingen lust längre egentligen )  senare idag kommer oliver hit:)

filmkväll eller krök?

hallå! idag när jag vaknade var jag sugen på att gå ut och gå fort, vilket jag gjorde men inte så länge. för det blir så uttråkande höhö:) sen vid fem träffade jag madde, skoj att träffa henne var ett bra tag sen:) har precis ätit grillat och nu funderar jag på om jag ska chilla med film ikväll eller på lite chillkrök, ska försöka tvinga med alice, men för tillfället sover hon, i think. vi hörs anting senare ikväll eller imorgon. ni får ha en trevlig lördag för dt ska jag ha:) 


träääningsvärk

heeey gott folk! kan knappt röra mig, så ont jag har i hela kroppen (träningsvärk) tränade i onsdes ju, i tors när jag vaknade kunde jag knappt röra mig så jag led hela dagen speciellt i magen, sen igår tränade jag mina armar ganska mycket, så de kan jag knappt röra idag. visst är det skönt att ha träningsvärk för då känns det verkligen som att det har tagit mn det är hemskt att det ska göra så ont:( haha, nog med det! igår kväll kom robert förbi och så blev det film och chips. jg gillar inte vädert regn &moln så man inte kan vara på stranden och sola, känns som färgen försvinner vilket den också gör, så hoppas det vädert bättrar sig så man kan ligga på stranden om dagarna:)



.......

hemma från träningen nu och det gick faktiskt bättre än väntat, men benen började darra när jag skulle gå ner från trappan haha. får se om det blir någon träningsvärk imorgon höhö:*  snart kommer johanna till mig.  är sugen på att åka rullor idag:o evigheter sen sist. 

                                                                     


träning.

godmorgon. sitter och äter ägg och havregrynsgröt, muuuums haha.  glömde nämna att jag skulle färga och klippa min mamma igår, vilket jag gjorde, blev mycket nöjd, ett tag sen man klippte ju. nu snart ska jag iväg och träna med pappa höhö får se hur det går, det var två månader sist. kan tänka mig att jag inte har någon bra kondis och styrka kvar i kroppen:(och senare idag ska jag träffa johanna:)    hörs senare.


7juli

igår drog jag till stranden redan vid tio tiden för att solen sken, sen var jag där i lite mer än två timmar sen blev det lite mulet så jag och mamma bestämde oss för att åka till novalund och shoppa lite, har velat det jätte länge men vädert har varit jätte fint så känns dumt att åka till stan istället för stranden då. iallafall köpte två söta linnen och en tunika och så blev det en god falafel på det haha:) sen på kvällen tog jag bara det lungt kände mig lite febrig. idag när jag vaknde så kände jag att jag har börjat få lite ont i halsen, får se vart detta leder? idag ska jag träffa johanna och jag har ingen aning om vad som händer, får se. 

det är redan 7juli snart har en månad gått av sommarlovet, och det är en månad och två veckor kvar, låter länge. men det går ju jätte fort:o !!

5juli

hajj! jag är helt slut i hela kroppen och har ingen aning varför. kanske för jag gick upp åtta på morgonen igår och var på tosselilla hela dagen därefter drog jag på fest, och la mig vid två i natt och vaknade kl elva. nej ingen aning, så idag på dagen iallafall ska jag bara ta det lungt är det tänkt sen får jag se om jag orkar göra något ikväll. har också fått ögoninflamation kanske? igår när jag vaknde var jag öm i ena ögat sen under dagen blev jag röd i det, och idag har jag fortfarande lika ont fast inte lika rött.  

i rather be with you.


tosselilla

sitter just nu hemma hos min bror, i han& hans tjejs lägenhet. datorn stod på så varför inte skriva  ett inlägg.
har precis kommit från tosselilla med mami och syster varit där från kl elva till nu, så nu e jag helt slut. mina fötter e förstörda för har gått barfota hela dagen på varm mark.  det var iallafall mycket trevligt. osäker på vad som händer ikväll, kanske till lomma eller något med alicia:) får se.

@ stranden

dålig uppdatering,sry.  igår blev det stranden för mig &johanna sen kom robert &alice också:) sen på kvällen stack jag till christian och kollade på film, glömt vad den hette. snart kommer therese och hämtar mig med moppen o så blir det stranden:) på söndag åker hon utomlands den fisen... nje man märker att jag har slut på ord så uppdaterar mig efter stranden idag. här kommer lite fler bilder från kreta:)










kreta 09

äntligen har jag hittat sladden &bilderna är inne på datorn. härkommer några:)




















så! kommer nog fler senare. men nu måste jag skynda mig för johanna är på väg till mig så blir det stranden. <3

RSS 2.0